Overig

Herfstvakantie

Dat was me het weekje wel. Ik had van alles verzonnen om samen te doen en te koken/ bakken, maar de zusjes hadden andere plannen; hele dagen speelden ze met de playmobil en waren ze aan het knutselen. Heerlijk hoor! Op een gegeven moment had ik ze wel weten te porren om samen brownies te bakken. Net toen we wilden beginnen, viel mijn zoontje aan de borst in slaap. Ai… Mijn oudste popje vroeg, of ze misschien zelfstandig mochten proberen brownies te bakken. Dat mocht! Ze hadden de grootste pret en we hadden heerlijke brownies als toetje. Ze hadden de keuken nog netjes achtergelaten ook!

Hobby

Hmm ik hoop maar, dat dit een terugkomende hobby is. Of niet. Ben ik straks mijn keuken kwijt hahaah! Nou ja, dan gaan ze maar in de bijkeuken aan de slag.

Komende week weer terug in het gareel en dat houdt ook een nieuw weekmenu in. Ik kreeg net al een mail dat de juf van de oudste in afwachting is van de uitslag van een coronatest, dus die zit morgen thuis. Ach ja. Het zijn rare tijden. We proberen er maar van te genieten!

Bezoek

Helaas mogen we maar 3 personen bezoek ontvangen, maar online is er geen limiet, en dat kan ik merken! Wat ben ik blij met alle bezoekers op deze site. Ik krijg veel complimenten. Dat doet me goed.

Ik zou het heeeeeel erg waarderen als jullie op de site zelf ook reacties plaatsen, dan wordt het hier in ieder geval gezellig druk!

Morgen…

een dagje later dan normaal, maar morgen zal ik het weekmenu voor komende week online zetten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.