Gebak Recepten

Halloween

Tradities

Halloween raakt steeds meer ingeburgerd in ons landje. Grappig, hoe mensen stug blijven volhouden aan ‘hun tradities’ en geen ruimte zien voor verbetering, meteen slachtoffertje gaan spelen want ‘oh mijn jeugdherinneringen boehoesniksnik’, maar wel iets nieuws als Halloween omarmen. Dat kan blijkbaar wel. Als het jou uitkomt, mogen tradities niet veranderd worden, maar wel als het jou wel uitkomt. Bijzonder wel.

Halloween

Maar goed, het feest is steeds meer aanwezig in Nederland en tja. Ik heb het er niet zo op. Maar goed, de kinderen weten niet beter en in plaats van stug vol te blijven houden, veer ik maar een beetje mee. Nee, ik ga geen enge poppen neerzetten, maar misschien hol ik wel een pompoen uit voor bij de voordeur. We wonen aan een weiland en die spinnen zitten al in het huis, iets te ruim vertegenwoordigd

Griezelig gebak

Wat natuurlijk wel aardig is, is dat we ons wekelijks gebakje een beetje in stijl maken.

Zo kwam ik deze leuke cupcakes tegen. Hoe schattig zien die er uit dan?

Of we gaan voor de griezelige baksels van Heel Holland bakt Kids, je zal begrijpen dat dat programma hier gevolgd wordt.

Misschien heb ik tijd te veel en bakken we een heuse taart… ach, ik weet het niet. Even met de meiden overleggen. Ik schat de kans vrij groot in dat het gewoon appelflappen worden haha!

Doen jullie iets aan Halloween? Zoja, wat? Ik lees het heeeel graag in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.