Weekmenu's

Weekmenu 23-08 t/m 29-08

De zomervakantie is voorbij gevlogen. Morgen zijn op onze school de ‘startgesprekken’. Elke leerling wordt gezien door de nieuwe leerkracht, samen met een ouder. Verwachtingen voor dit jaar worden uitgesproken en leerlingen kunnen aangeven waar ze vastlopen, of hulp bij willen. Erg goed, en dit houdt in dat we, na de gesprekken, nog gewoon vrij zijn morgen.

Het weekmenu is als volgt:

Maandag

Krieltjes met sperziebonen, sla en een kaasburger.

De krieltjes kook ik voor, zo zijn ze lekker zacht als ze gebakken zijn. Onze oudste dochter(9) verzorgt de sla en de jongste dochter (7) bakt de krieltjes. Onze jongste spruit (2), kijkt vanaf zijn leertoren toe.

Dinsdag

Quiche

Woensdag

Groene pasta

Donderdag

Bloemkool, broccoli, vegetarische braadworst, gebakken champignons en aardappeltjes uit de oven

Vrijdag

Tomatensoep met verse kruidenbroodjes uit dit boek.

Zaterdag

Broodje ei. Onze kippen hebben, toen wij op vakantie waren, heel veel eieren in de bosjes gelegd, de deugnieten. Onze kippen-oppas had ze dus gemist en nu zitten we, ondanks veel uitgedeeld te hebben, met een ei-overschot. Broodje ei dus. Haha!

Zondag

Zoete aardappel pannenkoeken.

En hoe ziet jullie menu eruit deze week?

Dit vind je misschien ook leuk...