Weekmenu's

Lockdown weekmenu

We zitten weer gezellig met zijn allen thuis in lockdown. Dat is weer een hele uitdaging voor iedereen in huis en ik denk dat dit voor iedereen wel geldt. Daarom heb ik samen met de kinderen een weekmenu opgesteld. De kinderen helpen weer lekker mee met koken. Praktisch en gezellig!

Maandag

Boerenkool met vega worst.

Het enige wat ik echt mis als vegetariĆ«r is toch wel een lekkere vega rookworst. Alle varianten ten spijt, ik vind ze niet lekker. Maar bij de boerenkool is het prima te doen. Hierbij kunnen de kinderen helpen met het stampen van de boerenkool. Leuk en een goede work-out šŸ˜‰ We hebben een slowcooker die ook als snelkookpan fungeert. Ideaal ding en heerlijke stamppotjes!

Dinsdag

Groene pasta

Lekker, simpel en gezond! Blijft een favoriet hier in huis

Woensdag

TempƩhstoof met bonenschotel en rijst.

Dit is een verraderlijk simpel en lekker recept. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik de mix om de tempeh te kruiden, uit een potje haal.

Donderdag

Quiche

Even de koelkast opruimen en alle restantjes verwerken in de quiche. Lekker en heel voordelig.

vrijdag

Rode pasta

Daar begin ik op donderdag al aan, hoe langer de saus pruttelt, hoe beter. Ik denk dat ik de slowcooker maar weer tevoorschijn haal.

Zaterdag

patat

Eh… nou ja. Airfryer aan en gaaaaan!

Zondag

Soep

Preisoep, champignon of tomaten.. ik weet het nog niet.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.