Nieuwe week, nieuwe kansen! Wat eten we komende week nu allemaal weer?
maandag
Witlof met kaassaus, snijbonen, aardappelpuree en een bal vega gehakt.
Jarenlang gebruikten we het vega gehakt van ‘de vegetarische slager’, maar die is uit het assortiment. Ik heb in diverse supermarkten alternatieven gevonden, maar we vonden ze niet lekker. Nu kwam ik via instagram tot de ontdekking dat ‘Beyond meat’ ook een variant heeft. Die gaan we uitproberen.
dinsdag
Gado gado
een terugkerend succes. De ene keer gooi ik alles in een schaal, soms serveer ik alles apart en kunnen de kinderen zelf rommelen.
woensdag
Nog een keer Gado gado. Ik hou altijd over en Gado gado blijft niet zo lang lekker.
donderdag
gekookte spinazie, salade, een gekookt ei en zoete aardappelfriet
vrijdag
Opa’s geheime soep met brood
zaterdag
Patat!
zondag
Gevulde bolletjes met ei uit de oven