vegetarisch menu
Weekmenu's

Weekmenu 24-08 t/m 30-08

Wij hebben deze week weer een heerlijk menu samengesteld: Dit doen wij altijd samen met de kinderen. Zo voelen zij zich ook verantwoordelijk en leren ze te variëren. Deze week relatief veel brood/ pannenkoeken en wat magertjes met groente. Dit houdt dan in dat ze in hun lunchtrommel of als snack na school wat vaker iets van groente en nootjes tegen gaan komen.

Maandag

Gepofte aardappel, broccoli en vegetarische schnitzels

Aline is onze oudste dochter. Ik heb haar geleerd hoe ik mijn dressing maak. Inmiddels kan ze zelf prima uit de voeten met de kruiden en maakt zij de dressing. Het recept volgt deze week!

Dinsdag

Pastasalade

Het is een beetje vaste prik geworden, op dinsdag eten we laat en dan maak ik ’s middags de pastasalade. Maar ik vind het wat te koud worden voor pastasalade, dat vind ik echt zo’n zomer-gerecht. Ik zal mij moeten beraden op iets anders. Grote kans dat het ‘brood’ gaat worden haha.

Woensdag

Groene pasta

Groot favoriet hier! Pasta met spinazie en pesto. Recept zal ik deze week posten.

Donderdag

Opa’s geheime soep met zelfgebakken broodjes.

In het boek van Levine van Doorne staan vele fijne broodrecepten. Groot favoriet is hier de kruidenboterbroodjes!

Vrijdag

Soep met brood

Heerlijk. Wat rauwkost erbij, misschien een gebakken eitje.. maar altijd met vers gebakken brood.

Zaterdag

Pitabroodjes met Falafel en sla

Zondag

Pannenkoeken

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.