Weekmenu's

Weekmenu, vegetarisch van 23-11 t/m 29-11

Maandag

Pasta met vegetarische Bolognesesaus.

Jawel.. de meiden kunnen weer aan de slag met de passeerzeef!

Dinsdag

Champignonragout.

Echt ons favoriet in dit jaargetijde! Deze keer serveer ik er gebakken kikkererwten bij! Aline snijdt de champignons en ik ga haar leren hoe je een roux maakt! Leuk!

Woensdag

Dahl met tempeh en rijst.

Nog zo’n succesnummer. En súpergezond! Aline is verantwoordelijk voor het wassen van de linzen en het bakken van tempeh.

Donderdag

Krielen met sperziebonen en een kaasschnitzel

De kaasschnitzels bakt Aline.

Vrijdag

Soep met versgebakken brood Aline mag het brood kneden en meehelpen met de soep!

Zaterdag

Patat met snacks! Eh ja.. Aline mag, als ze echt wil helpen, de sausjes op de borden verdelen.

Zondag

Bloemkooltaart

Een lastig gerecht. Ik laat Aline de uitjes bakken en de kruiden afwegen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.