Maandag
Pasta met vegetarische Bolognesesaus.
Jawel.. de meiden kunnen weer aan de slag met de passeerzeef!
Dinsdag
Champignonragout.
Echt ons favoriet in dit jaargetijde! Deze keer serveer ik er gebakken kikkererwten bij! Aline snijdt de champignons en ik ga haar leren hoe je een roux maakt! Leuk!
Woensdag
Dahl met tempeh en rijst.
Nog zo’n succesnummer. En súpergezond! Aline is verantwoordelijk voor het wassen van de linzen en het bakken van tempeh.
Donderdag
Krielen met sperziebonen en een kaasschnitzel
De kaasschnitzels bakt Aline.
Vrijdag
Soep met versgebakken brood Aline mag het brood kneden en meehelpen met de soep!
Zaterdag
Patat met snacks! Eh ja.. Aline mag, als ze echt wil helpen, de sausjes op de borden verdelen.
Zondag
Bloemkooltaart
Een lastig gerecht. Ik laat Aline de uitjes bakken en de kruiden afwegen.