Weekmenu's

Weekmenu van 8-14 maart

Deze week heb ik heel avontuurlijk de AH app er eens bijgepakt en zomaar wat nieuwe recepten aangeklikt. Ik ben heel benieuwd hoe we het gaan ervaren. Gelukkig is er nog flink wat soep over, dus mocht het niet te eten zijn, dan schakelen wij soepeltjes over op een kopje soep. Het komt hier eigenlijk nooit voor, dat iets echt niet lekker is. Ik proef tussendoor vaak en pas het recept ter plekke aan, wanneer nodig.

Maandag

Roti met jackfruit Ik heb nog nooit ‘Jackfruit’ gegeten, dus ik vind dit erg spannend. Maar ikben gék op roti! Dus ik ben heel erg benieuwd. Iemand ervaring met Jackfruit? Ik verneem het graag!

Ik wil de Roti’s zelf maken, maar voor de zekerheid (lees: slapeloze nacht omdat de uk een kies krijgt), heb ik ook wat opwarmroti’s in huis.

Dinsdag

Pasta met walnotenroomsaus We eten dit niet zo vaak, maar we vinden het allemaal superlekker. Deze keer weer op het menu! Ik serveer er wat rauwkost aan vooraf. Niet erbij. Tijdens het koken krijg ik vaak de vraag ‘mag ik wat eten’. En dat mag. Ik zet op het aanrecht (ideaal, een kookeiland), wat snacks klaar in de vorm van noten, tomaatjes en meer van zulks. Omdat noten in dit gerecht ruimschoots aanwezig zijn, deze keer geen nootjes vooraf, maar tomaatjes en wortelen. Of een schaaltje rauwe spinazie. Vinden ze lekker.

Woensdag

Gaan we weer op de avontuurlijke toer:

Dahlbowl van Miljuschka Dahl is iedereen gek op hier, ik probeer eens een nieuwe variant!

Donderdag

Groene pasta

Alweer pasta ja… We zijn groot pasta fans. Wat de meesten met aardappelen hebben.. hebben wij met pasta. Wel de volkoren variant!

Vrijdag

Kliekjesdag

De meiden eten samen, en mijn man en ik eten ook samen. Soms hebben we dat even nodig en nu de meiden steeds vaker later op blijven, bakenen we echt even tijd af. De meiden mogen boven nog even spelen of op hun tablet (als ze nog tablet tijd over hebben van deze week), kunnen wij even samen kletsen.

Zaterdag

Broodje Falaffel Lekker met sla en een sausje

Zondag

Bloemkooltaart van Ottolenghi

Ons favoriete recept uit dit boek:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.