Weekmenu's

Weekmenu van 5 april t/m 11 april

Pfff vorige week dus een weekmenu-loos bestaan. Dat geeft zoveel onrust. Vreselijk. Ik ben van mezelf een chaotisch persoon en ik heb orde nodig. En regelmaat. Nou goed, die twee eigenschappen zijn vaak in conflict zal ik maar zeggen. Kortom, Orde. En regelmaat. Haha. Goed, we gaan het weer proberen: Ik zet ook komende dagen erbij.

Zaterdag 3 april

We gaan vandaag onze kippen halen! Geen idee nog wat er op het menu staat. Ehm…. (nee grapjas, géén kip) ik denk tomatensoep met brood.

Zondag 4 april (1e paasdag)

Wij gaan gezellig pizzaretten met het gezin. Tip: bij de AH verkopen ze mini pizzabodems in de diepvries. Heel goed te doen. Oke , vers is lekkerder, maar dit is makkelijker 🙂

maandag (2e paasdag)

We hebben natuurlijk een uitgebreide brunch en oma komt een dagje. Ik hou het diner simpel en maak er een borrelplank van. Ofwel ‘hapjes van alles wat’. En wat dat dan wordt? Rauwkost, wraps, vega balletjes, maar ook de airfryer gaat aan.

dinsdag

Rode pasta

Ik maak een flinke pan saus, dan heb ik meteen saus voor de lasagne morgen…

woensdag

Lasagne

Met wat gesneden groente en champignons. Ik snij extra groente, voor de quiche morgen.. Goed gepland Kim! Yes!

donderdag

Tortillataart

vrijdag

Broccolisoep

zaterdag

Broodje hamburger

Zondag

Bloemkooltaart

Een blijvertje van Ottolenghi, en zo ontzettend lekker!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.