Weekmenu's

Weekmenu van 1 maart- 7 maart

Een nieuwe week, nieuwe kansen. De meiden gaan weer naar school vanaf dinsdag (want maandag.. jawel: studiedag!), en dat betekent vast dat ze weer wat minder helpen.. of juist wat meer, want het is ook echt wel een momentje van aandacht, zo samen koken.

Deze week staat op het menu:

maandag

Vegetarische tortilla wraps

Met onder andere kidneybonen, mexicaanse kruiden, vega gehakt

dinsdag

Zelfgemaakte aardappelkroketjes met bloemkool en een kaasschnitzel

Aardappelkroketjes, pure jeugdsentiment! Ik kocht ze vroeger meestal, het was een soort ‘junkfood, even snel een zak kroketjes in de frituur’. Maar sinds een paar jaar zijn de kant en klaar kroketjes uit de vriezer ongepaneerd! Zo jammer, want dat maakt de kroketjes juist zo lekker. Ik ga ze maar eens zelf maken. Nog nooit gedaan, als het lukt lees je het hier! En zo niet, dan ook, wellicht. Haha!

woensdag

Dahl met rijst heerlijk met gele en rode linzen. Linzen zijn erg gezond en met het juiste recept, ook erg lekker. Ik heb dit recept van Hello Fresh, zelf aangepast naar eigen smaak.

donderdag

Pasta met rode saus.

Misschien dit recept, misschien probeer ik wat nieuws. Wie weet.

Vrijdag

Kliekjesdag!

Lekker voor ieder wat wils. Eigenlijk hebben wij nooit kliekjesdag, alles gaat schoon op, of in de vriezer ├│f naar de hond. Ik ga eens kliekjesdag uitproberen. Het lijkt mij wel gezellig!

Zaterdag

Patat met een snack

Zo, lekker makkelijk. Airfryer aan en gaan! Keertje ongezond mag heus.

Zondag

Aardappel-preisoep

Met een versgebakken broodje ­čÖé

En nu maar zien of dit gaat lukken, meestal zet ik ergens eerder de week de P(atat)-troef al in, waardoor ik op zaterdag knel zit. Nou ja, dan maar een broodje hamburger of ei!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.