Overig

Oh wat zijn we blij.. onze kip legt een ei!

Sinds een week of 4 zijn wij als gezin trotse kippenhouders. De kinderen mochten de kippen uitkiezen. De juffen van de meiden hebben de twijfelachtige eer dat de kipjes naar hen (haha) vernoemd zijn.

Zo hebben wij nu

Gerda, Janneke, Manon rondlopen. Daarnaast hebben we Carla en Jetty. Vernoemd naar mijn schoonmoeder (idee van de oudste) en haar zus (idee van mijn man). Tja.. ik weet niet óf onze omgeving hier heel blij mee gaat zijn.

Vandaag was het een mooie dag, onze Jetty, heeft haar eerste ei gelegd. Hoe we dat zo zeker weten? Jet is een zogenaamde groenlegger. Dit ras legt groene eieren. Deze zijn gewoon eetbaar en schijnen zeer smaakvol te zijn. We gaan het meemaken!

Oh wat zijn we blij… met ons eerste ei!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.