vegetarisch weekmenu
Hoofdgerechten

Vegetarisch weekmenu 21-09 t/m 27-09

En wederom een nieuwe week, nieuwe kansen. Ons vegetarisch weekmenu voor komende week….

Maandag

Tomatensoep met brood

De kinderen vinden dit zo heerlijk en zo leuk om samen te maken. De passeermolen is een regelrechte favoriet bij dit gerecht!

Ik kwam op AH.nl een recept tegen voor tomatensoep met spinazie, ik ga deze maar eens proberen!

Dinsdag

Tomatensoep met brood

Heerlijk… voor 2 dagen koken. Geeft zoveel rust. Ik ga mijn tomatensoep basic houden, de spinazie van maandag voeg ik nog niet toe aan de hele soep. Mocht het dan tegenvallen, dan hebben we dinsdag nog een kop ‘normale’ soep

Woensdag

Quiche

Daar is het vorige week niet van gekomen, dus, hij staat weer op de lijst. Anders kan ik de pompoen weggooien 😉 Verder komt er in een quiche wat ik in huis heb. We zullen zien…

Donderdag

Aardappels met broccoli en vega worst

‘Aardappels’ kan bij ons van alles zijn. Aardappelpuree, aardappelschijfjes, gepofte aardappel.. De broccoli komt in ieder geval met een sausje of in een omelet.

Vrijdag

Ovenschotel

Deze ovenschotel was erg lekker, maar ik wil hem nog finetunen. Dus.. wordt vervolgd!

zaterdag

hapjes

Gróót favoriet bij de meiden: ‘hapjes van alles wat’ wordt het genoemd. Wraps, nootjes, bitterballen, blokjes kaas, alsof het een verjaardag is, zet ik van alles op tafel. Natuurlijk maakt iedereen iets en zo draagt iedereen bij. We proeven vol aandacht wat iedereen gemaakt heeft.

Zondag

Groene pasta

Eet jij weleens vegetarisch? Lukt het je om een vegetarisch weekmenu op te stellen én/ of samen met de kinderen te koken?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.